カナダは日本より乾燥しているので、リップクリームが手放せません。
I have two chap sticks but both are very close to going empty so...
家で使った後カバンに入れ忘れて仕事に行ってしまった事が何回かあり、それ以来いつも2つカバンに入れるようにしています。でも両方ともなくなりかけているので、
I made some!
作ってしまいました!
I had all the ingredients already available from my soap making except the chocolate I wanted to put in my handmade lip balm. I hardly waited for the store to open at 12pm (it was Sunday), and got some chocolate.
基本の材料は石けん作りとよく似ているので買い足す必要はなかったのですが、どうしてもチョコレートを入れたレシピを試したかったので、お店が開く12時まで待って買いにいきました。
Belgian chocolate and sweet almond oil were recommended in the recipe that I followed, but I replaced them with organic milk chocolate and camellia seed oil. I think milk chocolate is just fine, and camellia seed oil is great according to this article.
レシピでは、ベルギーチョコレートとアーモンドオイルが使用されていましたが、オーガニックのミルクチョコレートと椿オイルを使うことに。椿オイルはビタミンEが豊富でリップケアに適しているとインターネットで読んだからです。
This is all I needed |
And done!! |
During the process, it smelled great, just like hot chocolate. It was very hard to stop myself from licking the spoon that I was using for mixing and stirring the lip balm.
製作中はチョコのいい匂いが漂うので、うっかりとリップクリームをかき混ぜているスプーンをなめてしまいそうに なりました。
I already tried some on. It works really well.
使用感は、しっかり潤ってとても良いです。
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